Werkplaats

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt voor veilig rijplezier. Voor vakkundig onderhoud aan uw auto bent u bij autobedrijf van Vlerken aan het juiste adres. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt: Autobedrijf van Vlerken is altijd de beste keus.

 

Onze werkplaats beschikt over de nieuwste technieken en mogelijkheden. Begin 2014 is onze volledige werkplaats verbouwd en vernieuwd.

1.jpg3.jpg7.jpg6.jpg5.jpg8.jpg2.jpg4.jpg


APK keuring
Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Laat uw auto APK keuren bij ons en u weet direct waar u aan toe bent. Autobedrijf van Vlerken verzorgt de apk-keuring van uw auto kundig, snel en tegen een scherpe prijs.

Grote en kleine beurt van uw auto
Door middel van een grote beurt kunt er op vertrouwen dat uw auto in de best mogelijke staat verkeert. Olie, filters en bougies worden vervangen, vloeistoffen worden bijgevuld en alle onderdelen van uw voertuig worden gecontroleerd.Natuurlijk kunt u naast de grote beurt ook kiezen voor klein onderhoud waarbij de olie wordt ververst en uw auto op diverse punten wordt gecontroleerd.


Aircocheck

Een goed werkende airco betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. Concentratie en reactiesnelheid van bestuurders zijn sterk afhankelijk van de omstandigheden in de auto. Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ alerter reageren en tot dertig procent minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Bovendien bepaalt uw airco en het interieurfilter de kwaliteit van de lucht die u inademt.

Autobedrijf van Vlerken zorgt er voor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts veroorzaken. Autobedrijf van Vlerken beschikt over een speciaal controle- & onderhoudsprogramma voor aircosystemen.

Volledig, voordeling en snel, met autobedrijf van Vlerken kunt u altijd veilig de weg op! Dankzij vakkundig personeel en de nieuwste en meest moderne apparatuur kunnen wij voorzien in vrijwel al het onderhoud en eventuele gebreken aan ieder type auto.

De kosten voor onderhoud en reparaties zijn vaak aanzienlijk goedkoper dan wanneer u naar uw eigen merkdealer gaat. Vraag eens vrijblijvend om een prijsadvies!

Autobedrijf van Vlerken

Industrieweg 50
5731HR Mierlo

Telefoon: 0492-664141
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.autobedrijfvanvlerken.nl