Slide
Kleine- & grote beurt
Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
Onderhoud en fabrieksgarantie.

Uw auto voorzien van een kleine onderhoudsbeurt bij Autobedrijf van Vlerken. Wij voeren het onderhoud aan uw auto uit op basis van A-merk onderdelen, de nieuwste apparatuur en onze monteurs zijn altijd up-to-date geschoold.

Onderhoud en reparatie voeren wij uit met behoud van de fabrieksgarantie (voor alle merken auto's) welke nog aanwezig op uw auto. U hoeft dus niet naar de merkdealer, maar kunt gewoon terecht bij uw vertrouwde garage tegen aanzienlijk lagere kosten.

Wanneer een onderhoudsbeurt uitvoeren?

Het moment voor een onderhoudsbeurt staat beschreven in het onderhoudsboekje van uw auto. Wanneer deze beurt nodig is varieert per merk en type auto. Bij vragen neemt u contact met ons op.

Verschil kleine en grote beurt?

Tijdens een grote of kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto op verschillende punten nagelopen. Het functioneren van alle onderdelen van de auto wordt gecontroleerd en of ze eventueel aan vervanging toe zijn. Hiermee voorkomt u onverwachte onderhoudskosten of pech onderweg. Bij een grote beurt wordt er intensiever naar uw auto gekeken en op meer punten gecontroleerd dan bij een kleine beurt. Door beide beurten tijdig uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte reparatiekosten in de toekomst! De onderhoudsbeurt wordt vaak gecombineerd met de APK Keuring.

Kosten kleine- en grote onderhoudsbeurt?

Bent u benieuwd naar de kosten van een kleine- of grote beurt ? De kosten van een onderhoudsbeurt variƫren per type auto, maar door onze scherpe tarieven betaalt u nooit te veel. Vraag vrijblijvende een offerte op.

 

DSC_3265
"Onderhoud van uw auto, op een vertrouwd adres, zonder extra hoge kosten"
Slide
Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam,
bij ons bent u geen nummer.
De koffie staat altijd voor u klaar!

Vakkundig onderhoud

Ons up-to-date geschoold team met de modernste gereedschappen,
werkt altijd met passie aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij ons betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen en nemen alle werkzaamheden vooraf met u door.