c02d02515e094abb9791d38a4ad230ad
Is uw auto al klaar voor de winter?

Veilig de weg op met de juiste winterbanden.

Bandenservice

Het in topconditie zijn van uw autobanden is belangrijk. Een goede wegligging met stevige grip zijn de basis van veilig rijden.

Wij kunnen uw auto voorzien van winter en zomerbanden. Tevens beschikken wij over een moderne uitlijn brug, waarmee wij eenvoudig uw banden exact uitlijnen.

Winter en Zomerbanden

Zomer- en winterbanden verschillen van elkaar door de samenstelling van het rubber. Winterbanden hebben o.a. een grover profiel wat zorgt voor meer grip op gladde en natte wegen. Denk aan sneeuw, ijzel en regen. Bij temperaturen onder de 7 graden presteren winterbanden beter dan zomerbanden.

Wij wisselen uw banden 2x per jaar (zomer en winter) en slaan deze op in ons eigen magazijn. Daarnaast leveren wij diverse soorten banden met eventueel bijhorende velgen.

Banden wisselen en uitlijnen

U kunt ook bij ons terecht voor het opnieuw uitlijnen van uw banden en velgen. Ook voor auto’s welke niet bij ons in onderhoud zijn.

Heeft u een defect band of is het tijd om de banden te wisselen voor nieuwe banden? Vraag blijvend een offerte op voor het leveren, wisselen en uitlijnen van uw autoband.