De voordelen van periodiek onderhoud bij Autobedrijf van Vlerken

Bij Autobedrijf van Vlerken kunt u terecht voor vrijwel alle soorten onderhoud en reparaties voor auto’s van alle merken. Wij werken aan zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

De voordelen van periodiek onderhoud.

Autopech komt nooit gelegen. Met periodiek onderhoud worden signalen van slijtage of defecten tijdig opgemerkt. U voorkomt daarmee het ontstaan van grotere schade en onnodig dure reparaties.

Door uw auto preventief te laten onderhouden bij Autobedrijf van Vlerken, blijft uw auto betrouwbaar, veilig en in goede conditie. Autobedrijf van vlerken kent de onderhoudsintervallen en voorschriften van de fabrikanten en weet zo precies wanneer uw auto onderhoud nodig heeft.

Bovendien is een ingevuld en afgestempeld onderhoudsboekje goed voor de inruilwaarde; het bewijst dat de auto goed onderhouden is. 

Is goed onderhoud duur?

Onze werkplaatsen zijn voorzien van professionele diagnose apparatuur. Dit stelt ons in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de modernste technieken te onderhouden en te repareren.

Professionaliteit en kwaliteit staan hoog in ons vaandel, daarom is Autobedrijf van Vlerken aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend. Wij garanderen “waar voor uw geld” en hechten grote waarde aan persoonlijke service; of dat nou een eerlijk advies of een kopje koffie betreft.

Onze goed opgeleide monteurs werken met de beste kwaliteit onderdelen. Daardoor kunnen wij uw auto onderhouden met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie. Dat geldt ook voor jonge auto’s die bij de dealer zijn gekocht. Ongeacht welk merk auto u rijdt.

Is uw auto toe aan een kleine beurt?

Een oudere auto vraagt extra aandacht voor veiligheid. Wij lopen de auto na op zo’n 25 punten. Alle belangrijke zaken worden gecontroleerd, zoals de remmen, de ophanging, banden, schokdempers en de diverse vloeistoffen. Daarnaast verversen wij de motorolie en vervangen het oliefilter.


Wat kost een kleine beurt?

De kosten van een kleine beurt variëren per type auto maar zijn doorgaans zeer betaalbaar. Vraagt u vrijblijvend een offerte aan of loop eens binnen.