Schadeherstel

Winterbanden - De beste kwaliteit tegen de laagste prijs! Verkoop, wisselen en opslag. Alle merken l

Autobedrijf van Vlerken - specialist in het leveren, wisselen en opslaan van alle merken winterbanden!

Wat zijn de voordelen van winterbanden?

winterbandenvoorraad

✔ Veiliger dan zomerbanden
✔ Betere wegligging en grip
✔ Kortere remweg
✔ Je spaart je zomerbanden

Samengevat:
Winterbanden kunt u het beste rijden bij temperaturen onder de 7 graden Celsius. Het rubber van de band heeft dan namelijk de ideale samenstelling. Wat zijn de voordelen van winterbanden:
• Winterbanden zijn van essentieel belang voor de veiligheid bij winterweer. Uiteraard is het effect sterker bij nat of besneeuwd wegdek.
• Betere en veiligere wegligging. Winterbanden hebben een ander rubber dan zomerbanden. Wanneer de temperatuur daalt, blijft het rubber flexibel. Dit bevordert de wegligging en dus de veiligheid
• Meer grip. Het profiel van winterbanden bevat zogenaamde ‘lamellen’. Tijdens het rollen van de band/auto vervormt het profiel en grijpen de lamellen zich vast op het wegdek waardoor je meer grip heeft.
• Kortere remweg dan bij zomerbanden. Dit geldt onder de 7 graden Celsius in alle weersomstandigheden.

Autobedrijf van Vlerken levert u de banden tegen een zeer scherpe prijs (alle merken mogelijk), monteert deze vakkundig en slaat wanneer gewenst uw banden op voor het volgende seizoen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs velgen aan te shaffen, maar dit kunnen natuurlijk ook uw bestaande velgen zijn.

Kies voor uw eigen veiligheid...Vraag eens een vrijblijvende offerte op!

СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

Autoschade

Bij grote schades aan uw auto wilt u zo snel mogelijk weer verder kunnen rijden. Maar ook kleine beschadigingen ziet u het liefst snel gerepareerd. 
Autobedrijf van Vlerken neemt de volledige schadeherstelwerkzaamheden voor u uit handen. Vanaf het contact met de verzekering, het taxeren en afhandelen van de kosten van de schade en natuurlijk het perfect uitvoeren van de reparatie. Door middel van moderne apparatuur en vakkundig personeel wordt uw auto snel en profesioneel gerepareerd. 

 

Wij werken samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Bij autoschade zorgen wij tevens voor een gratis leenauto!

 

Kies voor een snelle afhandeling en volledige ontzorging bij autobedrijf van Vlerken! 

 

Autobedrijf van Vlerken

Industrieweg 50
5731HR Mierlo

Telefoon: 0492-664141
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.autobedrijfvanvlerken.nl