Bedrijf
СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

 

Geschiedenis Autobedrijf van Vlerken
 

Ongeveer 30 jaar geleden ontstaat Autobedrijf Knoops in Mierlo. Oud eigenaren Karel en Annemie Knoops zetten zich met passie in voor auto's en techniek. Vanuit een kleine opstart groeit het bedrijf uit tot een bekende naam in de omgeving van Mierlo met een vaste en trouwe klantenkring.

De voorraad auto's neemt toe, de eerste medewerkers worden aangenomen en het bedrijfspand wordt uitgebouwd. Autobedrijf Knoops groeit uit tot het adres voor uw auto onderhoud en reparaties, maar ook voor kwalitatieve en betrouwbare occasions.

Na jaren van hard werken is medio 2011 de tijd daar om Autobedrijf Knoops te verkopen aan 2 trouwe werknemers, welke de toekomst van Autobedrijf Knoops kunnen waarborgen en verder uitbouwen.

Nieuwe naam, nieuw logo, dezelfde perfecte service!

Vanuit het werknemerschap bij Autobedrijf Knoops nemen op 1 januari 2012 de gebroeders van Vlerken uit Mierlo het autobedrijf over om hier de komende jaren met passie voor auto's en klanttevredenheid de werkzaamheden verder voort te zetten.

Na een periode van omschakelen, een nieuwe uitstraling van het pand, vernieuwen van de volledige werkplaats en het op touw zetten van nieuwe diensten en services is het bedrijf medio 2014 klaar voor een nieuwe naam: Autobedrijf van Vlerken Mierlo.


5.png3.png1.png2.png


Onder het motto "een nieuwe naam, een nieuw logo, dezelfde perfecte service!" wordt een nieuw tijdperk binnen het autobedrijf ingeluid.

Met focus op klanttevredenheid en full-service voor u als klant wordt u ontzorgd op het gebied van onderhoud, reparatie, APK keuring, schadeherstel en autolease.

Maar ook voor de koop of de inruil van een nieuwe/bestaande auto kunt u zowel zakelijk als particulier terecht bij Autobedrijf van Vlerken.

Onderhoud en reparatie waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan tegen "lokale" prijzen, voor vrijwel alle automerken.


Daarnaast wordt er gestreeft naar een gemixte voorraad kwaliteits occasions in alle prijscategorieën en segmenten.


Alle diensten en leveringen worden gedaan onder het lidmaatschap bij de BOVAG en RDW.


Wij zijn u graag van dienst! Tot ziens bij Autobedrijf van Vlerken.

rdw

bovag

Autobedrijf van Vlerken

Industrieweg 50
5731HR Mierlo

Telefoon: 0492-664141
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.autobedrijfvanvlerken.nl